Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Sähköliesi 2-polttimella 1000W+1500W DAY
Sähköliesi 2-polttimella 1000W+1500W DAYSähköliesi 2-polttimella 1000W+1500W DAYSähköliesi 2-polttimella 1000W+1500W DAY
SÄÄSTÄ 5%

Sähköliesi 2-polttimella 1000W+1500W DAY

35,88 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 1,89 €
Norm. 37,77 €
Saatavuus
Varastossa
Tutustu päivitettyyn DAY Sähköliesiin, jossa on 2 tehokasta poltinta ja moderni musta muotoilu. Tämä sähköliesi on ihanteellinen lisävaruste niin pieniin keittiöihin kuin monipuolisiin kokkaustarpeisiin. Olipa kyseessä sitten opiskelijan solu, mökki ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
73437
EAN
5709386734374
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Tutustu päivitettyyn DAY Sähköliesiin, jossa on 2 tehokasta poltinta ja moderni musta muotoilu. Tämä sähköliesi on ihanteellinen lisävaruste niin pieniin keittiöihin kuin monipuolisiin kokkaustarpeisiin. Olipa kyseessä sitten opiskelijan solu, mökki maalla tai vaikka lisäliesi, tämä kompakti keittotaso tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia.

Sähköliesi sisältää kaksi poltinta, joista toinen tarjoaa 1000W tehoa ja toinen jopa 1500W. Voit säätää lämpötilaa viidellä eri asetuksella, mikä mahdollistaa ruoanlaiton ja lämmittämisen tarpeidesi mukaan. Käyttö on helppoa termostaatin ohjauksen ja merkkivalon ansiosta. Kun ruoka on valmis, voit sammuttaa lämmön helposti pois kytkimellä.

DAY Sähköliesi on muotoiltu kompaktin kokoiseksi, joten se sopii erinomaisesti pieneen keittiöön, soluasuntoon, mökille tai vaikka asuntovaunuun. Voit myös käyttää sitä lisälaitteena suurien juhlien tai juhlapäivien valmisteluissa. Sähköliesi on musta, mikä antaa sille tyylikkään ja modernin ilmeen.

Tämä sähköliesi on suunniteltu huomioimaan turvallisuus. Termostaatin ohjaus pitää lämpötilan tasaisena, ja pois kytkin mahdollistaa nopean sammutuksen. Lisäksi se on helppokäyttöinen, ja se tarjoaa sinulle tehokkaan tavan kokata niin arkena kuin juhlina.

DAY Sähköliesi on kätevä lisävaruste kaikkiin tilanteisiin, olitpa sitten opiskelija, mökkeilijä tai tarvitset lisäliesiä erityisiin ruoanlaittotarpeisiin. Sen moderni muotoilu ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon pieniin tiloihin ja monipuoliseen käyttöön.

Tee päätös päivittää ruoanlaittovälineistösi DAY Sähköliesillä ja koe sen monipuolisuus, käytännöllisyys ja tyylikäs ulkonäkö. Pienikokoisena mutta tehokkaana se voi olla avuksesi monissa tilanteissa, missä tarvitset lisää keittotilaa tai ruoanlaittomahdollisuuksia.

Tekniset tiedot:
Teho: 1000W + 1500W
Jännite: 220-240V ~ 50/60Hz
Lämpötilan säädön mahdollistavat 5 eri asetusta
Merkkivalo ilmoittaa laitteen tilasta
Termostaatti varmistaa tasaisen lämpötilan
Kätevä pois kytkin
Materiaali: Metalli
Tyylikäs musta väri

Näytä lisää tuotteita
Keittolevyt tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?