Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Putkipihdit alumiinivarrella 1200mm
SÄÄSTÄ 5%

Putkipihdit alumiinivarrella 1200mm

130,15 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 6,85 €
Norm. 137,00 €
Saatavuus
Varastossa
Laadukas 120cm alumiinivartinen putkipihti Nämä edulliset putkipihdit ovat erinomainen valinta putkimiehille ja asentajille, jotka tarvitsevat pitkän ja kestävän työkalun. Putkipihdit ovat valmistettu kestävästä alumiinista, mikä tekee niistä erittäin kevyitä ja ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
2552
EAN
6430074693718
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 6,80 €
Rahti 24,80 €

Laadukas 120cm alumiinivartinen putkipihti Nämä edulliset putkipihdit ovat erinomainen valinta putkimiehille ja asentajille, jotka tarvitsevat pitkän ja kestävän työkalun. Putkipihdit ovat valmistettu kestävästä alumiinista, mikä tekee niistä erittäin kevyitä ja miellyttäviä käyttää. Niiden pituus on 1200 mm, mikä antaa sinulle tarvittavan vipuvoiman ja ulottuvuuden erilaisiin työtehtäviin.

Putkipihdeissä on teräsleuat, jotka aukeavat maksimissaan 200 mm, joten voit käsitellä erikokoisia putkia ja materiaaleja helposti. Alumiinirunko tekee pihdeistä kevyet ja helppokäyttöiset, mutta samalla ne ovat riittävän vahvat ja kestävät ammattikäyttöön.

Nämä putkipihdit ovat erinomainen apuväline putkien leikkaamiseen, taivuttamiseen ja kiinnittämiseen erilaisissa putkitöissä. Ne ovat kätevä lisävaruste kaikille putkimiehille ja asentajille, jotka arvostavat laadukkaita ja kestäviä työkaluja. Lisäksi niille on 12 kuukauden takuu, joten voit olla huoletta niiden laadusta ja kestävyydestä.

Ominaisuudet:
Alumiinirunko 1200 mm
Teräsleuat max. 200 mm
Paino 8 kg

Takuu 12 kuukautta

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?